Tredjepartslogistik.
Processer i samverkan.

Electra Logistics har lång erfarenhet av 3PL i norra Europa, Norden och Baltikum och samtliga funktioner för kostnadseffektiv tredjepartslogistik i huset. Med engagerade medarbetare och genomarbetade processer tar vi din verksamhet till nästa nivå. Trygg tredjepartslogistik, som gör att du kan fokusera på kärnan i din affär.

Med trimmade processer för distribution, lager, plock och pack, inleverans, supply chain, bundling, emballage, integration, utleverans, transporter, avtal, betallösningar, reklamationer och rework, statistik och rapporter har vi fullständig kontroll på flödet erbjuder en bred 3PL tjänst.

Egen IT-avdelning innebär flexibilitet, snabbhet, hög servicegrad och tillgänglighet för våra kunder. Just nu utvecklar 23 personer framtidens lösningar för våra kunder – i exakt den storlek och skala de efterfrågar till rätt kostnad.

Men allt behöver inte vara stort och skräddarsytt. Vi har även ett standardiserat gränssnitt som gör det enkelt för kunder att integrera sitt affärssystem mot oss.

Idag är vi logistikpartner till stora operatörer inom mobiltelefoni och digital-tv i hela Norden och hanterar även lösningarna som startar upp olika typer av abonnemang. Läs mer om hur vi jobbar tillsammans med exempelvis CDON.COM, Halebop och Boxer.

Genomarbetade processer

Electra Logistics har en tydlig intern kvalitetspolicy, vi är certifierade enligt ISO 9001 och vårt arbetssätt utgår från genomarbetade processer som gör att din verksamhet flyter på till 100 procent.

Starkt IT-understöd

  • Hög IT säkerhet och tillgänglighet med redundans på vitala delar
  • Egenutvecklat WMS. Snabbhet och flexibilitet att styra mot olika flöden
  • Flexibelt ERP system
  • Unifaun printserver som TA-system
  • Integrationer med UBL 2

Ett engagerat och
dedikerat team.

Som kund hos Electra Logistics har du ett eget team. Det ger engagemang och kontinuitet i din verksamhet varje dag året runt.


Läs mer om hur vi jobbar

Du är alltid välkommen att höra av dig. Ring eller maila någon av oss. Kontakta oss