E-handelslogistik.
Med fokus på kundnöjdhet.

Snabbhet, enkelhet och hög servicegrad är vad e-handelns kunder förväntar sig idag En köpupplevelse som ställer krav på logistiken i allra högsta grad. Vi har logistikkoncept med rätt dimensioner som passar stora e-handlare men också små uppstickare på tillväxt.

Electra Logistics är en stabil och pålitlig partner med korta ledtider och moderna, effektiva IT- och logistiklösningar. Vi kan erbjuda en inclusive-lösning fullt ut som inkluderar allt bakom och i webbshopen. Även dropship-lösningar.

Vi utvecklar och designar kundanpassade webbplatser, samt sköter lagerhållning och logistik, med centrallager, orderhantering och onlineavtal, distribution, plock och pack, tull och transporter, bundling, emballage, kampanjer, betallösningar, reklamationer och returhantering, rework, statistik, rapporter och analyser.

Med en egen IT-avdelning kan vi erbjuda fristående lösningar eller kompletta integrationer mot bakomliggande system. Du får ett engagerat eget team och projektledning hela vägen, även där externa partners involveras.

Så om du vill sköter vi allt "backstage" medan du fokuserar på det du är bäst på, ditt kundmöte och din försäljning.

Du är alltid välkommen att höra av dig. Ring eller maila någon av oss. Kontakta oss